Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با بیان این‌که با روش‌های مرسوم در حوزه کشاورزی دیم نمی‌توان به سطح تولید موردنظر رسید، بر اجرای کشاورزی حفاظتی در سطح کشور تاکید کرد.

کامبیز عباسی روز پنجشنبه، ۱۳ آبان در جلسه پیشرفت جهش تولید در دیمزارها و کشاورزی قراردادی سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ آذربایجان شرقی که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت، مجری طرح گندم کشور، مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی و رئیس سازمان جهادکشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: جهش تولید به معنای پایداری سطح تولید، علی‌رغم نوسانات است تا در کنار آن، با استفاده از تکنولوژی و ابزارهای مختلف، فراتر از اصول اولیه زراعت به افزایش تولید رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای عملیاتی ساختن جهش تولید باید عامل تحریک و هدایت تقاضا را جدی بگیریم. مثلا وقتی کشاورزی اقدام به تهیه کشاورز کارت می‌کند، او را سمت کشاورزی مستقیم و حفاظتی سوق دهیم.

وی ادامه داد: نگرش ما به بحث تکنولوژی در بخش کشاورزی بایستی ارتقا یابد تا شاهد تحول کشاورزی نوین  در سطح کشور باشیم. 

عباسی اظهار کرد: دولت سیزدهم و مسئولان بخش کشاورزی نهایت تلاش خود را برای تحقق اهداف تحول بخش کشاورزی انجام می‌دهند و در کنار آن بایستی هر ریال سرمایه گذاری‌ که در این بخش انجام می‌گیرد، منجر به افزایش تولید شود.

وی با تاکید بر اجرای روش‌های کاهش مصرف سم در اراضی کشاورزی، افزود: در بخش دیم کشور، استفاده از زیرشکن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که لایه‌های سطحی و عمقی خاک، آنچنان غنی نیستند که با زیرشکن بتوان مواد و عناصر را به سطح خاک آورد. در این راستا انجام عملیات‌های خاک ورزی در مزارع کشور بایستی با دقت ویژه انجام بگیرد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: به جای انجام عملیات زیرشکنی که خود دارای الزاماتی است، می‌توان از روش‌های دیگری چون چالکود بهره برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کشاورزی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند